billge a-kasser er det samme som arbejdsløshedskasser

billige a-kasser

Sådan finder du fede hjemmesider når du keder dig.
Du kender det godt. Du har intet at lave. Du har lige 6 minutter i overskud inden du skal videre med dagens gerning. Du har set på dine gamle trætte nyheds-sites igennem 117 gange og instagram, fjæsen er ligeledes gennemkigget mange gange.
På hvilken på fremfinder du nogle uprøvede a-kasser? Nogle der kan optage dig 3 min. når du ikke har andet at foretage dig. Der eksisterer lister på internettet, der lister hjemmesider andre folk har som bookmarks. Her kan man sidde og gennemse eller hoppe videre til den næste i listen.
På nogle af de nyere sociale tjenester, der er udelukkende billedebaseret kan du også opstille hashtags og opdage en række nye sider der er passende til dit emne. Den allersidste ide jeg vil fortælle om er at du skal gå ind på nogen af de websites, der giver et overblik over populære til din smart phone din smartphone. De er layoutet så du på en sjov måde kan søge sig frem til de fedeste Apps.
Der er altså flere metoder til at finde fede web-sites. Også nogen af dem som omhandler dine hobbies, fx, hvis du er jobsøgende og skal have en af de billige a-kasser så du er dækket ind hvis uheldet er ude.

Her gemmer du dine favorit sider
Når du først er kommet i gang med at finde fede hjemmesider er det svært at skulle holde pause. Derfor har du brug for et tip, så du kan vente med siden til senere på dagen.
Her får du de teknikker jeg selv bruger til at huske sider. Enten noterer jeg dem på en seddel. Oftest placerer jeg et book mark i browseren. Man kan også indtaste url’en ind i en email og videresende den til din emailadresse. Eller videresende den til din mobil som en besked.
Denne metode benytter jeg kun til virkelig fede sider. Vigtige sider er dem du bruger meget, fx en side med ture for børn. Det jeg gør, at er jeg etablerer et link på min computer og via den måde har jeg sitet lige hvor jeg nemt kan finde det altid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *