Sådan finder du fede hjemmesider når du keder dig.

billige-charter-rejser

Du ved det godt. Du venter. Du har lige 4 minutter til overs inden bussen kommer. Du har kigget dine sædvanlige nyheds websites igennem 110 gange i træk og facebook er ligeledes luret igennem mange gange.
Hvor opsøger du nogle spændende websites? Hjemmesider der kan more dig frem minutter når du ikke har andet at lave. Der eksisterer lister på nettet, som fremviser websites andre mennesker har som deres foretrukne hjemmesider. Her kan man gennemse eller klikke videre til de næste i oversigten.
På nogle af de nyere sociale tjenester, som er udelukkende billede baseret kan du også påføre et keywords og fremfinde en række nye sider som er passende til dit søgeord. Den allersidste metode jeg vil berette om er at du kan gå ind på en række af de hjemmesider, der viser et overbliksbillede over populære til smartphones. De er designet så man hurtigt kan søge sig frem til de fedeste Apps.
Der er på den måde flere tricks til at søge efter fede web sider. Også dem der koncentrerer sig om dine interesseområder, FX http://ekstrabladet.dk/nyheder/erhverv/epn/article4192315.ece

Sådan genfinder du dine favorit hjemmesider
Når du nu engang er kommet i sving med at grave efter fede websider kan det være afbrydende at skulle stoppe. Derfor har du brug for en måde, så du kan opmagasinere siden til du er færdig.
Her får du de tricks jeg selv benytter til at gemme sider. Enten nedskriver jeg dem . Oftest laver jeg en bookmark i min browser. Du kan også sakse internetadressen ind i en email og sende den til din emailadresse. Eller sende den til din egen mobil som en besked.
Dette trick bruger jeg udelukkende til meget gode websider.

http://ekstrabladet.dk/kup/traet-af-sure-pligter-her-er-firmaerne-der-hjaelper-dig/5810897

Det jeg gør, at er jeg etablerer en genvej på min pc og på den måde har jeg altid siden lige hvor jeg nemt kan finde det altid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *